Muziekreis Turkije

Beste mensen, ik ben niet zo van het vragen om stemmen. Alleen nu wel 😉

In het jubileumjaar 2012 presenteert Hart voor Muziek een record aantal artiesten in Turkije. Inmiddels zijn er al artiesten zoals Stef Ekkel, John De Bever Persoonlijk, Frans Duijts en vele andere reeds vastgelegd. Nu is het aan jullie om de allerlaatste artiest(e) te kiezen!

Nu ben ik Johan Heuser 1 van de artiesten die mee zou kunnen naar Turkije mits ik voldoende stemmen binnen haal.

Om jullie stem te waarderen verloot Hart voor Muziek onder alle deelnemers een VIP- arrangement voor 2 personen voor de volgende Tv-opname van Hart voor muziek op zondag 19 augustus aan op de Markt in Eindhoven. Naast dit VIP- arrangement verloten we ook nog enkele CD- pakketten! De winnaars ontvangen via mail een bericht van de organisatie en worden uiteraard ook bekend gemaakt op de website van Hart voor Muziek.

Als ik uitverkorene ben om naar Turkije mee te gaan dan verloot ik onder een 10 tal fans een uniek Johan Heuser pakket.

https://www.facebook.com/Hartvoormuziek/app_190322544333196

Stem je mee? Alvast bedankt 😉